Bio, bio och bio

hejsan! sitter och tjockar upp mig lite mer med en pizza bit.. nu har man typ dåligt samvete, och mår illa xD haha!

Jag har köpt nya skor :D as snygga! mycket nöjd. Ska snart åka hem till lilla tenhult. Måste somna tidigt ikväll, för imon blire att gå upp klockan 05.30 - 06.00... jätte kul! nej tack. Men vi har sovmorgon till tio på tisdag och sen har vi sovmorgon på onsdag också :D awesome! det blir bio imorgon också :P haha! paranormal activity 3 :D ojj, jag har inte sett tvåan... ska nog ta och ladda hem den? haha! då vet jag vad jag ska göra ikväll :P nej nu ska jag spela GTA med Max :)

puss hej // M.

Barnvakt

hej bloggen! sitter hemma hos min äldsta syster och är barnvakt med min yngsta storasyster :P vi har varit på bio ikväll: Svensson Svensson. Mycket bra! dom åker till nått pensionat? för att Lena vill ge Gustav en sista chans och när dom kommer och ska hämta nyckel så säger receptionisten "så ni är här för att ladda batterierna lite?" och då säger Lena "ah, eller byta ut dom helt". haha, Hela salongen asgarvade typ hela filmen... en rekomenderad film faktiskt :) nej nu ska jag göra nått annat :)

Puss hej // M.

Sexy and I know it!

hejsan hoppsan lillebror!? har inte bloggat på hela veckan tror jag. Men nu är jag tillbaka. Jag fick VG på kemi provet!! :D så himla glad blev jag! det känndes riktigt bra måste jag säga. Och jag fick G på svenskan, Jag hatar svenska mest av allt! och jag lär mig aldrig, det där om grundform, perfekt, infinitiv osv.! asså jag spyr bara jag tänker på det! nog om skolprat. Idag när jag kom hem så grattade vi mamma en gång till, hon fick en espresso maskin. Vi kunde ta med den till Rhodos liksom? :P så hon fick den nu efteråt :) och hon ska få ett halsband också med mitt och mina två syskons namn på, jättefint!
Månadens hit: Sexy and i know it!
Jag orkar inte skriva mer nu, ska gå och lägga mig.
Puss hej // M.

Jag gör det när jag känner för det!

Jag har kommit på en sak! jag är inte bra på att blogga... men jag uppdaterar väl nån gång ibland och så, haha ni tycker säkert att min blogg kommer att suga nu framöver men men... jag orkar inte uppdatera mig hela tiden :P så jag tänker låta bloggen vara tills jag verkligen känner för att blogga! Jag kan ju iallafall skriva vad jag har gjort idag:
Jag vaknade väl vid 12.00 eller något, åt frukost, tittade lite på tv, sen gick jag till ängen med Ronja, det är så härligt att se henne springa runt fritt! man ser verkligen hur mycket hon njuter av det! men det är dock lite mindre kul när och inte kommer när man ropar på henne :@ störande! mamma säger att vi ska ta med henne till en valpkurs, men jag vill inte det, vet inte varför, det skulle nog vara bra för henne och så, så hon får lite vett i huvvet, haha! men isåfall får nog mamma göra det, Ronja kommer göra kaos på placet asså hahaha! men iallafall. Vi va på ängen i 20-30 minuter eller nått, sen gick vi hem och åt lite. sen blev det tv:n igen, checkade in gamla julkalendrar och käkade kladdkaka :D längtar enormt mycket till julen! jag låg där tills klockan blev ungefär 17.00-18.00, men sen gick jag till ängen med Ronja igen :) mycket roligt :) och när jag kom hem så tittade jag, Johanna och hennes kompis Helena på en film, sen när den var slut så skutsade vi hem Helena och sen åkte vi ut till Martina och tittade på en annan film :P och nu så ska jag somna till en julkalender till :P
Godnatt folket!

Överraskning :)

hejsan! förlåt för dålig uppdatering... igen...

Mammas kompisar har precis kommit och överraskat henne :) hon visste ingenting, men det gjorde jag och pappa däremot :P haha och hon anade ingenting :) Hon blev jätte glad! ----> :'D

Tänkte visa ett blomsterengagemang som jag gjorde på praoen :)



ne, ska vara lite social här hemma nu ;)

Puss hej // M.

God morgon!

God morgon! klockan är 09.30 och jag ska gå till min praoplats om 15 minuter :D jag ser fram emot denna dagen enormt mycket :) Det är väldigt skönt att kunna gå upp klockan 09.00 och känna att man har en hel timme att göra sig iordning på (Y) Jag börjar 10.00 och slutar 16.00 :) jätte bra tid faktiskt :) ne nu ska jag göra matsäck och grejjer :)

Puss hej // M.

Gröna rum :)

Hej! har varit hemma i 2 timmar nu.
Idag så har jag praoat på gröna rum, och ska göra det tills på fredag. Det va as kul! jag har ju typ glömt bort hur det va att "jobba" på en blomster affär :P det va helt underbart, detta skulle jag verkligen kunna jobba med hela mitt liv! Jag fick plantera blommor i krukor och dekorera dom, sen så räknade jag ihop hur mycket allt blev och satte en prislapp på krukan :) skirkul faktiskt! sen fick jag titta på när dom gjorde två olika slags sorgbuketter (till begravningar) med temat höst, dom blev jätte fina! i början så undrar man lite vad dom håller på med, men sen blir det riktigt bra, haha! ja, som sagt, riktigt kul det där!

Ne jag och Johanna ska fortsätta att kolla på "så mycket bättre" nu.

Puss hej // M.

Hemma!

hej!! kom hem klockan 05.00 i morse. Hämtade Ronja gick hem, sov till 10, är skittrött nu och jag vill åka tillbaka nu! åååh jag kommer att sakna placet as mycket! :(  länge leve Rhodos!
Här kommer bilder :)
På väg till Göteborg :)
På flygplanet i Göteborg
Poolen på hotellet, 80 meter lång.
Chill på balkongen :P
*Dionysos Hotel*
På stranden :)
På stranden.
På stranden.
Systeryster
Vi åt glass varje dag! :P haha väldigt gott!
Här är vi i Lindos, en annan stad. :)
Hur fint?!
Havet va helt turkost! så himla härligt!
Haha här fick man rida på en åsna upp för backen (om man ville) om man skulle upp till bussen igen :P
Restauranger i Lindos
Plattfisk :) den jagade mig :o läskig...
Glasbotten båt! så coolt! man såg allt! :)
Bland annat en livbojj och ett gamalt vrak som låg på botten :P
Sista dagen
Shoppade det här på Rhodos :)


"Prada"- Väska (fake)
Väska :)
Plånbok, skitsnygg! :D
En ask som min syster hade när hon var liten, och jag kände att jag va tvungen att köpa en, den påminner om så mycket :P haha!
Armband till tröjan :P
Klocka :D
Tröja :)
Och 3 par Ray-Ban solglasögon (fake). Kunde inte lägga ut den bilden, vet inte varför men aja :P Jag har inte blivit brun alls! :( inte kul! men aja som Alma sa: "du va väl inte där för att bli brun, utan för att ha kul?" - sant, mycket sant :P ne nu ska jag titta på tv, sen sova. Imon blir det att praoa på gröna rum :) Tagga!
Godnatt!

3 timmar!

God kväll/natt? Det är 3 timmar kvar tills vi åker mot landvetter flygplats och jag har precis packat klart! Byter kläder från höstjacka och kängor till bikini och flip-flop :D det känns riktigt bra! Det är väldigt stökit här hemma nu :P



HÖRS OM EN VECKA BIIIIITCHES! :D

Packning

Nehe vad säger ni? börja packa nu kanske? :D åker vid 3 inatt! längtaaar! skulle igentligen behöva ha några klänningar, men jag har INGA klänningar! hur ska detta gå? skulle behöva åka in till a6 faktiskt... men alla mina pengar är euro, så det blir inte så lätt... får väl gå in på H&M på Rhodos :D 4 våningar högt, yeah! det känns bra asså! :D

Ne nu så ska här packas! Hej då!

.

RSS 2.0