Dålig uppdatering...

Hejsan! Har precis duschat och ska plugga lite :) Har bloggat väldigt dåligt idag. Har inte orkat bara :) När jag kom hem skulle jag direkt till tandläkaren och sen när jag kom hem gick jag och Olivia 5 km med Ronja :)  Känns så grymt bra efter! Sen när jag kom hem så somnade jag såklart...
Goda nyheter: Jag har gått ner 1,5 kilo från i onsdags förra veckan :D YES!
Haha! Små gummor med röda kinder :P
Nej nu ska jag plugga lite glosor :) Godnatt!

Videoblogg utan smink! :)

Ursäktar för hur jag ser ut, men jag orkade inte sminka mig på nytt för att ni ska bli nöjda ;) skojja! orkade helt enkelt inte sminka mig :)

O.P.I

Detta måste ju vara det finaste nagelacket! Glitter. O.P.I äger! sitter as bra! kostar 150:- kronor. Lätt värt pengarna!
Jag har dock en ful färg under... men det är as fint med korallrosa eller rött under! Också väldigt fint med ett ljust nagellack :) Jag har så fula naglar! korta och tjocka :P men det blir bra sen när jag ska göra naglar :)

Vältränad kropp :)

Tjenixen! Vill verkligen se hur jag ser ut om typ 5-10 veckor :D Just nu tränar jag mer, äter mindre, och vet ni? det funkar! Jag har gått ner 1 kg denna veckan :) och det är framsteg ändå så har jag varit sjuk hela veckan. Tänk nu nästa vecka! Ut och gå 1 mil om dagen och sen inte äta onödigt mycket mat. Äter ju inte sötsaker nu längre, endast nötter och frukt till lördagsgodis :) Jag mår så himla bra! Och jag är stolt över mig själv! :D
Tagga beach 2012!! ååååh!! är så jävla taggad! fyfan vad skönt!
Sen när jag har fått en slimmad och vältränad kropp så kommer jag tjata på mamma och pappa om att jag ska få tattuera mig :P Antingen så vill jag ha en fin text i nacken eller axeln. Eller så vill jag ha fåglar på skulderbladet. Eller en text på handleden :) så jävla snyggt! men det dröjjer ju då ett tag som sagt haha! nej men jag är taggad som fan faktiskt! Till min hjälp har jag enj kaloriräknare, man skriver sin vikt, längd och hur mycket man vill gå ner på en vecka, det gick inte att välja mer än 1 kg. Och sen så står det hur många kalorier man ska få i sig för att gå ner ett kilo i veckan :) as bra!
Ska titta på en film nu men vi höres :) puss på er!
Cool och så fin!
Typ så här fast lite mer fåglar :) väldigt stilrent
Och den här :) så enkelt men ändå så snyggt!

Videoblogg :)

Haha varför just doftljus? :P

Inget gips! :D

Tjena! Har varit på sjukhuset idag för att ta bort gipset :) och nej, jag fick inget nytt men jag fick nån binda som jag ska runt långfingret och pekfingret för att stödja långfingret :D happy faceee!
fortfarande lite ont i huvudet men hostan har minskat lite... hoppas det går över i helgen :)
Måste verkligen vila... huvudet srängs snart :( puss!



Haha! hur söt?

Gipset åker av imorgon!

Hej! fortfarande sjuk... det suger :( Det har blivit värre också... jag vill bara sova hela tiden :/
Imorgon ska jag och mamma in till sjukhuset och ta bort mitt gips och så ska dom kolla på fingret och se om det är bra och inte behöver mer gips, HOPPAS INTE! Gud vad kul att få gips i några veckor till... eller inte, så jag hoppas att fingret är okej nu! aja det var det jag skulle skriva...
puss hej!

Fixat designen.. igen & Jag vill flytta!

Hej! ligger fortfarande hemma och är sjuk... har passat på att fixa designen igen, och nu är jag nöjd!
Vill flytta!
Jag vill inte bo i småland längre, så tråkigt! jag vill flytta till sandviken. Där har jag min underbara kusin Sofia. Hur underbart som helst skulle det vara om jag bodde där ju! åååh! ska försöka övertala mina kära föräldrar att flytta från den här lilla hålan ... Jag ska ändå börja gymnasiet i höst, då kan jag likagärna göra det i sandviken! mamma säger att det inte finns några jobb, men det finns det. Och det är inte så långt från gävle och där finns det ännu mer jobb! perfekt ju!
JAG VILL FLYTTAAAAAAAAAAAA!!

Lücklig!

Ny design igen, men denna gången blev headern lite utragen, men jaja det får vara så nu :) är fortfarande sjuk men det blir väl bättre snart hoppas  jag :)
På fredag åker gipset av!! äntligen! och när det är av så ska jag göra naglar :) fast det blir inte försen på min födelsedag typ, och det är 1 månad kvar :( aja jag taggar som fan ändå! :D och så ska vi göra om lejte på mitt rum och grejjjeeeeer :D OH HAPPY DAY!
Ska sova nuu :) hej svejs barnrumpor :D pussssss
Jag ska göra glitternaglar, men ja vet inte riktigt hur, och det ska vara lite tätare med glitter än här :) men jag lägger ut en bild när jag har gjort dem....om en månad....... haha!
har tagit bilden från:http://annikaokenzo.blogg.se/category/naglar-5.html

Ny design...

Har suttit här i ett antal timmar och fösökt komma på hur man gör en ny header, och när jag väl gjorde det så blev det såhär :( aja ni får dras med det tills någon hjälper mig :P
Puss <3

Sjuk...

Tjena! just nu så ligger jag och tittar på pistvakt :P haha! har legat framför tv:n hela dagen efterssom jag är sjuk...
det kommer att bli dålig uppdatering de kommande dagarna nu för jag kommer inte orka ligga vid datorn så mycket. Ska sova nu, har otroligtont i huvudet :( puss!

Länkbyte!

http://www.laraas.devote.se/

Shopping!

Tjena mittbena! kom hem från A6 för en stund sen :) gick där från 13.45 till 17.00.... vadå tröttsamt? Har köpt present till Olivia för hon fyller 16 bast den 8:e februari! :)
Skola imorgon igen då :/ inte så uppskattat, nej.
Det här har jag shoppat idag :)
Hemligt! (Present)
Åt på soya idag, världens godaste mat!
Detta var den bästa bilden jag kunde hitta på hur jag såg ut idag :P
Ska äta lite kvällsmat nu sen kika på tvn en stund :) puss!

A6 (Y)

Tjena alla go'a och glada! Sitter på bussen och är på väg till a6, ska kika efter nya skor :) och lite annat såklart!
Tjejer: vad vore vi utan A6? ;) typ nada :P haha lamt :) nej men ska hoppa av strax så hej dååååå :D

Snöstorm?

Hejsan! har inte orkat blogga nånting i helgen för att jag har varit så sjukt trött! Usch, och imorgon är det söndag, sista dagen man kan vila ut sig riktigt ordentligt, så pass på!
Jag tänkte göra en videoblogg ikväll men så blev det inte.

Idag har jag gått 8 km med hunden! hur duktig är jag inte? ;) haha! dock så blev det soffan när man kom hem för det tog ett tag... Tror jag ska gå elljusspåret imorgon :) isåfall blir det 2 rundor runt 5 km. Det blir super! :)

Det är snöstorm ute!? varfööööör??? inte så nödvändigt nej? vädret är knepigt ibland! Hunden gillar snön iallafall ;)



Äckligt

Haha! sjukt bra låt! mindre bra video dock :P lägg märke till minibögen som dansar lite forever alone ;)

Frukt och grönt :)

Tjenis penis! ... eller nått :P Det ända jag ska göra nu är att äta frukt och städa mitt rum :) enligt mamma så ser det ut som ett bombnedslag, förstår ej varför :) Klockan är redan 20.00så jag måste se till att få saker och ting gjort :) såååå jag ska pysa lite grann nu ;) hej på er!

Svar :)

"Vart har du köpt skalen?"
Svar: Jag har köpt dem på Kjell & Co. Priset var 3 för 149 kr. :)

iPhone skal

Hejsan! här är dom nya skalen jag köpte :)

Silvrigt med vattendroppar

Guldigt


Genomskinligt


Ska dra till ÍCA och köpa hårfärg nu :) cya :*

Nya iPhone skal :)

Hej på er :) sitter just nu på biblioteket och väntar på att Johanna ska hitta en bok hon vill ha … haha kul! Jag har köpt tre nya skal idag :)
Studiedag imorgon så det blir Chill ikväll :) nej nu ska vi fortsätta att vandra i Jönköping city ;) ciao!

inget att skriva...

Hej bloggen! Har ingenting att säga idag förutom att det inte blir någon videblogg ikväll:P

Kvällens "godis" :) Har slutat med chips och kakor och godis överhuvudtaget nu (Y) så nu blir det less fat - popcorn, nötter och frukt :) helt okej om ni frågar mig :)


hej svejjs!

Videblogg :)

Här är bloggarna jag pratar om på videon. Tjejerna är sjuka alltså...
http://natti.webblogg.se/
http://www.widerstedt.blogspot.com/

Dagens aktivitet - Sjukhuset.

Hejsan! Ligger och tittar på tv just nu. Den här dagen har jag spenderat på akuten, i 4,5 timmar! Helt sjukt vad man får vänta… ni vet ju hur mitt vänstra långfinger såg ut? Om inte så finns det bilder i tidigare inlägg. Vet ni varför mitt finger såg ut som det gjorde? Jo, för att jag hade en spricka längs finger"vecket" eller vad man säger, och så hade en rejäl benflisa lossnat. Om bollen hade träffat fingret med högre kraft så hade jag brutit fingret :P så idag, fredag den 13:e fick jag gips :) ibland får jag lite panik för att jag inte vet vad jag ska göra av armen, haha! Aja nu ska jag fortsätta kolla på min sociala tv och bara ta det lugnt :) Äntligen helg! -eller vad säger ni? ;)

Vill ha!

En papperslapp gjorde min dag.

Hej på er! :) sitter i sängen och myser med min katttttt :) har person duschat men jag orkar inte locka håret ikväll :/ så det blir en dålig hårdag imorgon :P
Känner mig lite halft handikappad för tillfället, har nämligen råkat böja mitt finger åt fel håll på idrotten, det är uppsvullet som en potatis och är lite blått. Jag kan inte använda min vänstra hand över huvudtaget :/ men aja, nog om smärta :) Fick en liten gullig lapp i mitt skåp igår :P haha! Någon har tryckt in den där när jag var på lektion, och sen när jag öppnade så bah: SWISCHHH… så låg den där :P haha!

Världens sötaste!

Hej! Kan inte sova så jag passar på att lägga ut en bild på världens sötaste unge! - Liv. Så himla mysig bild, love it! Finns det något mysigare än att ha sovande bebisar på bröstkorgen? Nej!
Jag fick lägga henne en kväll, och hon somnade på 5 minuter, så himla mysigt <3

Tävlar om iPhone 4 skal! :)

Hej! Jag tävlar om ett iPhone skal hos http://www.nattstad.se/linnhahne http://www.iphoneskal.nu http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=870 - Detta skalet vill jag vinna för att jag har inget silikon skal och behöver ett för att skydda mobilen. Och som alla andra skriver så vore det kul att vinna ;)

Det går bra nu!

Hej! Asså åh vad nöjd jag är min iPhone! Så jävla bra :D och jag kan ladda ner appar nu! Happy face :)

Jag är bebis len i ansiktet för jag har haft ansiktsmask på mig och det är underbart!
Ska strax locka mitt hår för skolan börjar imorgon :) är faktiskt extremt laddad, med tanke på hur mina betyg såg ut denna terminen, dom blir bara bättre och bättre (Y) jag har kämpat så himla mycket denna terminen!
Jag har ju glömt att skriva mitt nyårslöfte :P Men det är iallafall godisförbud i 1 år :) och så vill jag börja på nån träning men jag vet inte riktigt vad... Har funderat på spinning, men vi får se :)
Jag mår galet bra! Vet inte varför men det bara är så :) hej då på er!

Fel: bilden kunde inte publiceras!?!? :@

Asså mitt tålamod tog slut nu!! Det går inte att ladda ner bilder!? Fan då…

Kan inte sova

Heej! Ligger i jaretegs soffa och försöker sova men det blåser så in i helvete ute! Och så försöker jag få linneas katt att hoppa upp till mig, men den är inte kelig alls :( haha! Vilka jobbiga problem jag har... Jag hade inte planerat att sova alls, somnade omedvetet klockan 20.00 typ och vaknade 00.10 vilket inte är bra....... Ååh vad jobbigt när ska bli trött nästa gång liksom? Typ klockan 05.00? Nejjjjjjj! Längtar tills jag somnar :) aja jag bjuder på lite bilder sen så säger jag godnatt! Fast bilderna kommer i nästa inlägg ;)

Ingen rubrik...

Sängen

Hej! Ligger just nu i sängen och tittar på mysiga filmer :) har precis ätit och grejer så nu blir det att vila av :D haha ne men jag är lite småtrött idag så det blir en lugn dag idag tror jag :) ska kika klart på filmen. Hej då!

Olivia <3

Olivia du är den finaste jag har, vi har varit vänner i 13 år nu, galet länge! Vill verkligen inte förlora dig! Älskar dig! <3

Jag vill vara snygg.

Hej.
Såhär tänker jag typ hela tiden: Varför är alla mina kompisar snygga, medans jag får gå runt med dom och typ känna mig skitful och tjock? Kanske för att jag är det...
Jag har världens sämsta självförtroende (bokstavligt talat). Jag är INTE nöjd över mitt utseende och min kropp. Jag hatar den rättare sagt. Jag skulle göra vad som helst för att få en smal kropp och fin hy!
Och allt det där snacket om att "han/hon går inte efter utseendet direkt": Ren bullshit! Vem gör inte det? nej men seriöst? Inte konstigt att man vill vara så vacker som möjligt, alla ser utsidan först.
Jag tänker såhär:
Om personen är skitsnygg men har världens fulaste personlighet, blir hela personen avskyvärd.
Om personen är lite ful/söt eller helt enkelt ful, men har världens vackraste och gulligaste personligheten man någonsin kan tänka sig, så blir hela personen vacker & gullig, eller rent ut sagt helt underbar.
Men det värsta av allt, är att när man tycker att någon är ful och är jättegullig och så nära dig som möjligt och verkligen försöker göra sig så omtyckt som möjligt, så tycker du att personen bara är jobbig och på hela tiden och du vill bara springa där ifrån för att du tycker att det är pinsamt?
Varför ska det finnas rätt och fel inom utseende?
Vem har sagt att man måste vara smal och ha den mest perfekta hyn för att vara vacker?
När jag säger t.ex att jag är tjock och ful inför mina kompisar, så säger dom alltid: Nej Malin du är så vacker, så fin, sluta klaga på dig själv osv... Men jag kan verkligen inte ta emot snälla kommentarer om mig själv för jag har det fastpikat i mitt huvud att "jag är så jävla ful och tjock, dom säger det bara för att vara snälla" osv..
Jag vet vad en vit lögn betyder.
Titta på mina närmsta vänner, Olivia, Alma, Johanna, Anna och Julia, alla är jätte fina, smala, snygga, dom har allt en kille vill att en tjej ska ha och hur en tjej ska se ut. Och det är bara jag som har finnar i vårat umgänge och bara det få mig att sjunka ner till smalbenen, eller ska man säga tjockbenen? Jag vill inte va med på kort längre för jag blir bara så ful ändå. Och jag förstör bilden.
Detta ger inget bra budskap, men detta är trotsallt min blogg och jag skriver vad jag vill här, jag kännde bara att jag ville skriva ut lite.
Ska sova nu, ha det bra!

Gott nytt år! :)

Hejsan! Jag vet, jag lovade att lägga ut videobloggar, men vet ni? Dom kommer snart, inte idag, inte så lämpligt idag, efter nyår och allt :/ inte bästa tillfället att videblogga då :P Vad gjorde ni på nyår? jag var iallafall med kompisar och vi hade riktigt kul! :D
Jag sitter nu och kollar på lite bilder och en film - Kalle och chokladfabriken :) haha! lite barnslig får man faktiskt vara ibland :)
Så här såg jag ut på nyår :)
Gott nytt år! :*

.

RSS 2.0