Min födelsedag :)

Ojj ojj ojj, jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Har inte bloggat alls denna veckan! :o bad dog... (?) det har inte varit speciellt mycket läxor och sånt men har väl mått lite sådär, jag trodde att jag skulle bli sjuk igen men det blev jag inte som tur var! Min halsmandel svullnade upp jätte mycket och gjorde as ont! Men nu är jag pigg :) Jag var på stan i lördags så jag köpte nya skor, nya byxor och en ny tröja, sen på söndagen lånade jag min systers lägenhet så att jag och några kompisar kunde mysa lite på söndagskvällen :) det var riktigt mysigt! Jag och Johanna sov där, sen imorse så gick vi på stan och provade massa kläder (första gången jag var nöjd med mig själv i provhytten). Hittade iallafall en jacka och en riktigt snygg t-shirt på H&M och två tröjjor på Gina Tricot som jag ska köpa sen när jag får lite mer pengar, köpte ett as snyggt halsband! :) Imorgon mina vänner så är det min och typ miljarder andras födelsedag! Och då får jag min efterlängtade sminkspegel :D Och så ska jag och familjen äta på soya, godaste maten! Nej nu ska jag sova :) puss! :*E

Promenad!

Hej hej! vaknade ganska sent idag... Jag och mamma har precis gått 5-6 km med Ronja :) Så härligt! även om det var en skit tråkig runda så är det så skönt att röra på sig lite :) Nu ska jag hoppa in i duschen. Johanna (syster) kommer om ett tag och då ska vi äta lite sen följer jag med henne hem och sover hos henne :)
Skola imorgon också... fyfan säger jag bara.
Tänkte lägga upp bilder från Sandviken men jag sitter vi helt fel dator för det :/ Lägger ut dom imorgon efter skolan. Puss!



Bilbrand osv..

Tjenare! nu är jag äntligen tillbaka, eller vad säger ni? Har suttit i en jävla buss i 11 timmar i dag... as tråkigt! Jag köpte en asfet ELLE tidning som tog ett tag att läsa igenom :P Aja veckan har iallafall varit super duper bra! åååh ville verkligen inte åka hem! Vi hade det så bra. Bowling, stan m. fika, långa promenader runt sjöar och grejjer, mysiga filmkvällar, extrema flummkvällar! haha! har tagit lite bilder, har mest filmat.. hahaha! så sjukt kul!
Vet ni vad som hände för nån timma sen?
Det här:
Bilbrand. Jag vet inte hur allt började, men jag hörde bara att nånting i bilen började brinna som sen spred sig och sen exploderade. Framsidan av deras husvagn smälte och deras soptunna brann upp och bilen... blev ju... fin.
Jag satt i mitt rum framför datorn, hörde en smäll men reagerade inte för vi har ett metall hjärta som brukar låta väldigt högt så jag trodde att det typ ramlade ner eller nånting, men sen hörde jag en smäll till, då tittade jag ut genom fönstret och ser den enorma eldlågan. Jag rusar in till pappa och bah: "PAPPA PAPPA DET BRINNER!!". Han rusar upp, jag hämtar telefonen, men det var tydligen någon som hade ringt redan. Sen så såg man hur elden bara blev större och större sen såg man också brinnande bensin som rann ner mot dom andra husen... inte så bra nej... men sen kom iallafall brandkåren och släkte elden. Kunde ju ha blivit värre eftersom att det stod 2-3 bilar typ 3 meter ifrån den brinnande bilen och sen var det gasol i husvagnen också, kunde gått riktigt illa... Men nu är allt frid och fröjd :) Nu mina kära vänner ska jag faktiskt sova! lägger ut lite bilder senare. orkar inte nu... Hej då! :)

Tar ledigt :P

Tjena! kom fram till sandviken klockan 10.35 i morse, har inte bloggat något som ni kanske märkt... Jag tar ledigt denna veckan :P Jag bloggar när jag kommer hem istället och visar bilder och sånt :) Måste passa på att vara social när man väl är här! Så nu drar jag, hej då!
Sofias lilla sötnöt :)

Stockholm!

Tjena bloggen! sitter just nu på stockholm - cityterminalen :) Jag var fan as nervös innan men nu är det lugnt igen :P Har fått leta som fan efter den gate jag ska vänta vid, jag trodde att jag skulle åka swebus härifrån till gävle också, men dom hade bytt till en ybuss? kanske var därför jag inte hittade rätt gate ;) Min buss ska gå klockan 08.20 och det finns bara en som går den tiden som är en ybuss så det måste vara den bussen :) Men nu mina vänner ska jag sova på en bänk ;) haha! hej då!

Hej då småland!

Tjena! om ca 7-8 timmar så åker jag till Sandviken :D lite nervös är jag faktiskt för jag ska stanna i stockholm imellan och jag har inte varit där sen 2 år tillbaka... Och dessutom så åker jag själv! läskiiigt! Aja jag kommer inte att blogga mer ikväll, kanske lägger ut ett inlägg i bussen men jag lovar ingenting. Måste börja packa känner jag, men jag orkar igentligen inte det... haha men måste är ett måste! Ska försöka hålla mig vaken tills jag sitter på bussen så att jag sover hela vägen till stockholm iallafall :) Men ska ta och gå ut med hunden en sista gång innan jag åker bort en vecka :) Nu säger jag hejdå Småland och hej Sandviken!! :D
Dagens outfit :)

Bara för att min uppdatering denna veckan suger...

Tjena! har inte bloggat nånting idag alls... Har haft det jätte körigt med skolan och allt, har haft 2 nationella prov varav ett är imorgon, och så hade vi so prov idag, så... ja ni kan ju lista ut vad jag har gjort på dagarna :)
Längtar något otroligt tills på fredag natt då jag beger mig mot sandviken :D Klockan 01.45 går bussen från jkpg till sthlm, sen ska man dock vänta där från 06.20 till 08.20 då bussen går mot Gävle... KUL! verkligen... Men det är fett värt det! Är framme klockan 10.35 i Gävle, då kommer mormor och morfar och hämtar mig (kanske Sofia också om hon är vaken). Asnice att man har både internet och el på bussen, så jag kan sitta vid datorn heeeela resan :D guud vad jag längtar! Imorgon blir det mycket tvätt och sånt för att jag måste börja packa imorgon, annars blir jag aldrig klar... Mamma får hjälpa mig för jag suger seriöst på att packa!
Resten av veckan kommer att bestå av:
  • Nationella prov i 3 timmar imorgon, sen får man åka hem
  • Ut och gå på fredag i 2-3 timmar sen bowling resten av dagen
  • Buss mot sthlm på fredag natt!
  • Lördag: Framme i sanviken!
Nu mina kära vänner ska jag glo igenom nationella häftet och lära mig alla olika text saker... YES!
Puss! :*
Ojjdå... bilden blev lite minimal? haha skitsamma!

Nationella prov, vanligt prov, nationella...

Tjena! har haft lite dåligt med tid till att blogga men men... så är det ibland... Har haft nationella prov idag, ska också ha det på torsdag, men först väntar historiaprovet .... hur mycket prov och skit som helst D: jag avlider.
Jag har iallafall målat mina naglar för att dom ska bli lite finare, ni vet ju själva hur det blir efter att ha haft lösnaglar :P hur obehagligt som helst...
Ser ni hur korta nagllar jag har eller?! dom går alltid av på vintern när det är kallt ute! varför är det så?! plus att nagelsbanden går söndewr och svider så in i! aj aj aj...
Måste faktiskt plugga nu, vill inteeeeeeeeeeee! får väl lyxa till det med en kladdkaka? ;) lite onyttigt får man vara när man har varit så duktig och gått ner 2,5 kg! Man måste komma ihåg att belöna sig när man är duktig! sådeså! hej dååååå <3 glöm inte att jag fortfarnade har frågestund tills imon :)

Juste!

Juste ja! glömde skriva en sak, jag har nu gått ner 2,5 kilo! fattar ni hur glad jag är?!

Swebus!

Tjena! Nu har mamma äntligen beställt bussbiljett så att jag kan åka till sandviken :D längtaaaar!
Jag har gjort om lite på mitt rum, men det är inte så jätte intressant så jag lägger inte ut någon bild :)
Just nu sitter jag och väntar på att Sofia ska logga in på skype så att jag kan säga en och annan sak till henne :P hehe... Vi har nationella prov imorgon :( vill inteeeee! i Svenska också ... jag suger på svenska! hatar det av hela mitt hjärta! usch usch usch. Ska ta och göra nånting nu :) hej då!
Bara för att du är så vacker Sofia! <3

Frågestund :)

Har frågestund till på onsdag :) så fråga på :*

Tävlar!

HEJ! :) är med och tävlar hos ../../http://millahoman.blogg.se om en "suit of sweden dräkt" :) Vill bara vinna en gång ;) har typ aldrig vunnit förut :P haha! nej men om jag gör det så blir jag väldigt glad :) Puss!

10 kommentarer?!

Haha! blev helt förvånad när jag såg att jag hade 10 nya kommentarer :D Överlycklig också såklart! Åh vad kuuuul!!
Den roligaste kommentaren var ju såklart från min kära vän Hanna! Även kallad http://neonregn.blogg.se/ ;)
Haha men vad glad jag blev! helt seriöst :D Fortsätt kommentera! PUSS PÅ ER!! <3
HIHI!!

Hamstrar :)

Nån av dom här vill jag ha! :D beror ju också på vilka som finns ;)

Fredag!

tjena! kom hem från skolan och somnade, sen har jag inte äns tänkt på bloggen :P Har fixat min hamster bur haha! ska faktiskt köpa en liten sötnos! :D fast det ska jag inte göra försen om typ 25 dagar :P hehe... men jag var så taggad så jag kunde inte låta bli! åååh vad jag längtar :D
Himlans fin bur! den ska dock inte stå i mitt rum tror jag inte... den får stå i min systers rum imed att hon har flyttat hemmifrån :) Som alla kanske vet så har jag ju som sagt både en hund och en katt och nu blir det en hamster med! Snart har jag hela näringskedjan här hemma ;) haha!
Nu kan den lille flytta in snart! :D

Staden med mammi <3

Hejsan! Idag har jag som sagt varit hemma så jag följde med mamma till stan. Först så åkte vi till frisören för mamma skulle klippa sig, hahaha! mamma sa att hon hon ville ha lite mer volym på sitt hår, och frisören bah: ja men det fixar jag! Och så gjorde hon lockar med plattången i mammas korta och tunna hår, det stod åt alla håll haha! hon såg ut som en liten tant :P så vi åkte direkt till ikea för att blöta ner håret igen :P Och då blev det jätte bra :) sen så gick vi på ikea lite för att titta på lite byråer och speglar :) ska ju göra om mitt rum!
Min mamma är bäst! jag skäms inte för min mamma. Jag gjorde det för några år sen, och nu skäms jag för mig själv för att jag gjorde det.

Ni som skäms över era föräldrar: FY SKÄMS! Era föräldrar är det bästa och ömtåligaste ni har!
Tänk själva om någon skulle skämmas över dig för minsta lilla mening du sa, kul? nej! skäms inte över era föräldrar.
Jag älskar mina föräldrar. Jag är väldigt lyckligt lottad. Visst tycker vi olika om saker och ting och ja, det leder till småtjafs eller småbråk då och då ;) men det gör alla, och alla har tyckt att sina föräldrar är orättvisa ibland. Men det positiva föräldrarna gör mot dig väger över det negativa, iallafall mina föräldrar :)
Puss!





Orkar inte med skolan längre!

Hej! Tänkte åka till skolan idag vid lunch igentligen, men det visade sig att vi bara hade en onödig lektion kvar. Så jag skiter i det. Anledningen till att jag stannade hemma var för det första för att jag hade så jävla ont i magen, och för det andra, jag hinner inte med skolan. Lärarna hjälper mig inte nånting. Efter att man har varit sjuk i en vecka kanske dom kan repetera något för mig så att jag fattar nånting. Men nej. Dom bara slänger massa läxor på mig direkt och jag fattar inte äns vad det är jag ska lära mig. Orkar inte mer nu. Jag ger upp, har kämpat så jävla hårt det sista. Men min energi tar slut nu. Skolhelvete!

Sportlov :)

Tjena! Jag har nu bestämt mig för att åka till Sandviken på sportlovet :) ska ringa mormor imorgon och fråga om jag kan komma och hälsa på lite :) Tar bussen på fredag eller lördag nästa vecka isåfall :D grymt kul! Måste installera mitt mobila bredband till datorn så att jag har nånting att göra på vägen upp :) Om det nu blir så att jag åker (vilket jag tror att jag gör). Vad händer i helgen gott folk? Jag vet inte riktigt vad jag ska jag göra, antingen så ska jag till mullsjö för att åka skidor med min brors barn, eller så ska ja tillbringa helgen med kompisar. Har igentligen inga pengar att åka skidor och bada för :/ men vi får se :) har lite beslutsångest faktiskt :P
Asså jag blir så jävla stressad på skolan! jag hinner fan inte med längre, det är läxor som ska göras varje dag, danssteg man ska kunna, uppgifter som ska lämnas in och prov som ska pluggas på! blir gaaaaalen! Man har ju inte äns ett liv längre... Jag är en sån som gör läxor typ en timme innan man ska lämna in det... hehe! så det resulterar till att jag inte gör mycket på dagarna, bara det att jag allitid somnar på soffan när jag har kommit hem från skolan, hehe! och så vakanr jag typ klockan 7... aja nog om det.
Har inte orkat blogga p.g.a av sak som hänt som har krossat mitt hjärta lite... Jag tror inte på gud men jag ska fan be till honom inatt iallafall! (Y) haha! aja ska ta och pluggisch lite nu, hej svejjs! <3

Sofia Strand <3

Vill bara att alla ska veta att Sofia är den bästa jag har, den jag kan lita på, hon finns alltid där när jag behöver henne och självklart finns jag alltid här när hon behöver mig. Det finns INGEN som förstår mig så bra som Sofia. Asså om nånting skulle hända Sofia så vet jag inte vad jag skulle göra, definitivt inte överleva iallafall. Jag har så många tankar om dig Sofia, kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar dig! Börjar gråta av tankarna om hur sällan vi träffas. Jag vill inte bo kvar i lilla småland längre. Det är så underbart i sandviken! Vill verkligen flytta dit, och jag är fullt seriös. Jag skulle vara så mycket lyckligare då. Att kunna känna att jag har någon vid min sida hela tiden. Någon som förstår mig när jag har det som svårast. Sofia är 2 år yngre än mig. Och det märks inte ett dugg för vi är så lika men ändå så olika på något sätt.
Sofia: Jag ska fråga mormor och morfar om jag kanske kan få komma till dom på sportlovet, så att vi kan träffas.
Det var allt jag ville få ur mig. Nu har jag gråtit för 30 pers  :) hej då!
Minnen <3
Härliga gotlandsminnen men världens bästa Sofia, mormor och moster!
Dissa min fina mage :P Här måste jag faktiskt erkänna att jag är smalare nu än vad jag va här...
Sjukt att det har gått 2 år redan, det var så härligt på gotland!
Älskar dig Sofia!

.

RSS 2.0