Släktkalas :)

Tjena! Har precis kommit hem från släktkalas i huskvarna, Erik fyllde 20 igår, jag vill också vara 20 år! men icke sa nicke, 5 år kvar! :@ men min tid kommer också! :D

Idag är det fredag och jag taggar järnet inför på söndag! ska flyga för första gången, blir kul!

hinner inte mycket mer nu, måste börja tänka på vad jag ska ha med mig och grejjer :)

CIAO BELLA. 

Foton från idag :)

Här kommer bilderna :)
Oseriös bild ;)
Ska sova nu!
Puss hej // M.

Fotograferad av bästa vän!

hejjsan! har haft 2 prov tills idag så jag hann inte skriva något igår, satt från 19.00 till 00.00 och pluggade på tyska, hann typ inte plugga på andra, men det gick hyffsat ändå :) 

Idag har jag blivit fotograferad av Olivia :) hon är sjukt duktigt!

Lägger ut bilder om 10 minuter, är inne på fel dator för sånt här :P

Hörs snart!

I skolan.

Hej! sitter i skolan och gör en "rese-blogg" -kul

Måste jobba, Ciao!

Puss hej // M.

End of the shit!

Hej! vaknade nyss, somnade klockan fyra ock vaknade nu?! pappa skulle ju väcka oss för att vi skulle pka till a6 men nej...

Skoljoggen är över! för alltid! i år sprang jag 4,7 km på 27 nånting och förra året sprang jag 25 nånting, så det är väl ganska jämt tror jag :) när jag kom i mål så höll jag på att spy och kissa ner mig xD jag va så jääävla kissnödig! haha! kul fakta. Men nu är skiten över och jag kommer aldrig springa skoljoggen igen! USCH.

HATAR när det inte finns något smör hemma! jag skulle ju äta kvällsmat :( och så fanns det inget smör :( sad.

Vad är det för fel på täckningen nu då? varken min eller min storasyster mobil funkar inte? konstigt.

Jag tror att jag har sträckt min höft, det gör as ont när jag går! :(

nej nu ska jag nog gå ut med Ronja och ta lite frisk luft :)

Puss hej // M.

Skoljogg

Godkväll! är obeskrivligt tröt just nu. Intalade min stackars lilla hjärna att inte somna i soffan idag, och det gick! men nu... riktigt trött asså! Och jag vill att min syster ska komma hem.
idag ska jag somna framför tv:n, det är såå skönt! en sak som jag gillar är att höra någon prata när jag ska sova, jag känner mig trygg då på något sätt. Vet att jag alltid somnade i mammas knä när vi var hos mammas och pappas kompisar när jag va liten, och dom spelade ofta ganska hög musik, och överröstade varandra hela tiden :P och jag somnade jätte skönt till det. Haha ah, lite konstigt men så är det iallafall, och det bästa jag vet är att vakna jätte tidigt på morgonen eller typ klockan 3-4 på natten, och känna att man bara kan somna om igen, jag älskar det! känslan av att somna om är underbar! (inte på vardagarna).

Imon är det simning och skoljogg som gäller, men det är inget att göra åt, bara att packa ner badkläder, idrottskläder och en frukt :) Såg dock nu att vi inte hade någon frukt -.- haha! fail... ååh jag måste sluta säga det ordet! det låter extremt fult när man tänker efter...
nej men nu så ska jag duscha, packa ner badkläder och grejjer och sen somna med tv:n på :)

God natt!

grisar

Hej! idag har vi haft svenska prov och det gick väl lite sådär kanske... men hon sa att det såg bra ut så vi får hoppas på det bästa :)
Idag så har jag gått en hel del :P vi slutade tidigt idag men jag stannade kvar lite i skolan för att det var nån grej på musiken, sen när jag skulle ta bussen så gick den inte försen om 45 minuter :P samma som förra gången, så jag gick till musiken och lyssnade när Johan, Oliwer och Anton spelade, sjöng och beat boxade :P grymma! :P sen när jag skulle ta bussen hem så tänkte jag att jag kanske skulle vara med Johanna en sväng, så jag gick runt i hela skolan och letade, sen fick jag reda på att hon hade gått hem, så jag gick dit, men då sa hennes mamma och lillasyster att hon inte va hemma utan hon va på a6 med Jonathan och Emil... så då gick jag dit, mötte dom där, och så gick vi till ikea, Jula (johanna skulle köpa ljusslingor) och willys, jag köpte två små söta grisar (mobilsmycke) och johanna en lite barbapappa :P haha! moget av oss ví vet...men dom va sjukt söta asså :D sen gick jag, Emil och Jonathan tillbaka till skolan igen för att sen ta bussen hem. Ja som sagt, lång dag.

Puss hej alla glada! // M.



Bilden tagen från: http://aliciaalexandersson.blogg.se/category/nya-saker.html

Bio :)

Tjenixen! vet att jag inte har uppdaterat på ett bra tag nu... har ingen ursäkt heller, har bara inte orkat sätta mig vi datan, för det är ju såå jobbigt ;)

Ikväll blir det bio :) Niceville heter den, vet inte om den är bra eller så men skitsamma :P haha! det är himlans mysigt att gå på bio måste jag säga er.
Ne men jag hinner inte sitta här mer nu, ska duscha, fixa mig, äta och klockan 21.00 åker vi mot filmstaden :)
Nån mer som ska på bio? :)



pappi.

Hej! kom hem för nån timme sen :)

Just nu: INGENTING. Är enormt trött!

Haha pappa är så rolig... han gick in i duschen, tog på sig snygg-kläder och parfym,

Jag: Vart ska du??
Pappa: Ingenstans, jag ska titta på hockey! :D :D
As glad va han med! haha lilla pappi...

Idag har vi haft 2,5 timmars håltimme... dom två sista lektionerna med -.- och vi visste inte om hk-läraren skulle komma eller inte, så vi stannade i skolan helt i onödan -.- och när vi bestämde oss för att åka hem så gick det inte nån buss försen om 45 minuter, så vi gick till musiken :D älska musik! askul :D sen när man kom hem så va man såklart tvungen att gå ut med Ronja en stund , som vanligt :P

Ååh sitter och tittar på massa videosar från när jag var barnvakt! :) såå mysigt! saknar verkliger er Fam. Jareteg!

ne nu ska jag chila! haha!¨

Puss hej // M.

Läxa läxa läxa läxa läxa & läxa...

Hej! har inte bloggat så mycket idag för att jag har vart med Johanna :) riktigt kul! vi har tittat på allas gamla bdb inklusive min! ...............herregud säger jag bara.
Engelska läxa tills imon. Visste att bian skulle bli jobbig! ååh, har läxor hela tiden nu! inte en ända dag utan läxor eller prov nästan! :@ blir galen!
Nu har jag äntligen pengar igen! Känns bra asså! ska spara till Rhodos, så att man har lite att shoppa för där :) sen ska man börja spara till en bil :P haha! 200-300 kronor i månaden, hur jag nu ska lyckas med det vet jag inte riktigt..
Aja ska göra läxor nu.
HAHA! Gammal bild! :P
Puss hej // M.

Svenska prov (halva)

Cha cha, Malin här! ne inte riktigt så kanske...
Sitter och tittarpå tv och har ätit lite, ska plugga inför halva svenska provet imon, inte kul! asså märker ni möjligtvis hur mycket läxor vi har nu eller?? sjukt! och engelska läxa tills på onsdag, och ja, säkert 100 läxor till dagarna efter...
Idag har vi haft elevens val och vi börjar öva inför Lucia uppträdandet. Och min klasskompis övertalade mig till att sjunga med henne :o det är ju bra för betyget och så men.. jag sjunger inte äns bra xD och hon sjunger ASBRA! och så kommer jag där o bah achallabölö. Typ. haha!
Både Julia och Olivia har varit borta från skolan idag, visste ju att Olivia inte skulle komma men Julia va sjuk så det var bara jag och Alma kvar :P men det va ju också trevligt :)
Har städat mitt rum lite :)
Före:



Efter:






Ska plugga lite nu :)
Puss hej // M.

Picnik

Just nu sitter jag och "redigerar" lite bilder på picnik :P kul, men jag suger på det... orkade bara göra en, har typ inga bilder att redigera :P haha! ne nu ska jag duscha och sen blir det tv:n :)

Min sminkväska :)

hej! ja vet ja vet! jag har inte bloggat sen i fredags...
Lite bilder på vad som finns i min sminkväska (tidsfördriv) xD
Hela sminkväskan
Foundation, puder och rouge
Mascara, ögonskuggor och eyeliner
Läppglans och läppstift
sminkvertyg
Parfym och bodylotion

Trött!

Hej! är sjukt trött så jag ska ta o gå och lägga mig. Har inga lämpliga bilder...

Puss hej // M.

Kräftor

hej! ÄNTLIGEN FREDAG! gud vad skönt! ska softa sönder i helgen :P

Just nu: sitter i vårat mysiga växthus med filtar och ljus och ska snart äta kräftor :) riktigt mysigt!

Ska gå ut nu.

Puss hej // M.

Stalker!

Godkväll! sitter och tittar på tv - "stalker", faktiskt ett ganska intressant program, ja ni hör ju på namnet vad det handlar om, haha!
Nej jag måste nog gå igenom matten lite grann :) hörs imon!
Puss hej // M.

Rüligt.

cam bildeeeer.
4
Här hade jag lugg, passa jag i det? :) eller föredrar ni mittbena eller sidbena? kommentera gärna!
Jag och min underbara kusin Sofia!

Mina underbara husdjur!

Min underbara katt!







Och min underbara hund!
: 9 veckor - 5 kg



Nu
: 5-6 månader - 15.8 kg





Puss hej // M.

Långpromenad med godis ;)

Hejsan! Jag har precis varit ute och gått med Olivia :) riktigt mysigt, först gick vi till ica och köpte godis, sen gick vi till ingaryd och tillbaka :P riktigt härligt faktiskt! sen va jag tvungen ochgå ut med Ronja efter det :P
Det blev godis över från min godispåse (typ bara choklad) och Ronja har ätit upp allt! Hennes mage kommer inte vara så snäll i kväll...
Olivia åker till Bulgarien på lördag... inte avundsjuk alls, nej nej.... men jag åker ju som sagt till Rhodos om 2 veckor och 3 dagar! det känns riktigt bra! och när jag kommer hem så ska jag praoa på gröna rum! :D (blomsteraffär) och det ska bli såå kul! älskar blommor! så fina och dom luktar gott! :P

Detta är vad jag kallar lathet: Mamma satt i växthuset (på trädgården) och jag va inne och satt på toaletten, och så ringer mamma till mig på mobilen, och jag sitter på toa och allt -.-

Mamma: Nu springer Ronja runt på trädgården! hon kommer springa bort snart! du får ta in henne.
Jag: men -.- jag sitter ju på toa -.- lat?

asså ja, våran trädgård är INTE stor, och mamma ber mig att ta in Ronja -.- ja...

Nej, nu ska jag gå ut till mamma :)

Puss hej // M.

Sovmorgon! :D

Nämen tjenare! sitter här och funderar på om jag ska baka kladdkaka :D haha! smeten är AS GOD.

Imon har vi matte- prov, det är alltid någon läxa eller nått prov nu förtiden...

den 11/11 så ska alla musikesteter sjunga med Ola Salo och Charlotte Perelli. Gillar Inte Charlottes röst. Ola däremot, han sjunger helt okej. Men det blir nog kul :P

Vecka 39 så är det skoljoggen -.- Varför ska vi behöva springa skolljoggen för? helt onödigt! sista gången i mitt liv som jag springer skoljoggen!! punkt slut.

SOVMORGON IMON! härligt! :D

Puss hej // M.

Du, jag & dupree!

Hej! har inte haft något att säga idag, därför det inte har blivit något inlägg :)
dagen har varit fullt normal som vanligt :) klassen var lika borta som vanligt och lärarna var lika irriterade som vanligt. måste ta ett kort på min kära cp klass nån gång ;) haha! o herregud. Skulle igentligen ha duschat nu men det börjar en film som jag ska se på: "du, jag och dupree", vi får väl se hur den är :) men vi höres imon snorungar :)

Puss hej // M.

Shopping!

God kväll! Sitter och tittar på "en shopaholics bekännelser", så grymt bra! blir så sjukt shoppingsugen! så nu ska jag titta på snygga kläder online! :D haha! godnatt alla glada!
Puss hej // M.

Syster+ring= trasig

Hej! kom hem för några timmar sen :) jag har gjort mina läxor och så men vi skulle låna en engelsk bok tills imon, och jag har inget bibliotekskort :/ så jag har ingen bok tills imon.... inte bra. men jag kanske kan låna en i skolan imon :) När jag kom hem så märkte jag att min ring va sönder....
Jag: VEM HAR TAGIT SÖNDER MIN RING?!?!?!?!
Johanna (syster): ^^
mm så kan det gå :@
Åh jag vill se skolfotot! hoppas verkligen inte att det blir som förra! hade en bubbla i håret pga en viss person -.-

Men jag ska nog hoppa in i duschen nu, kanske skriver mer sen :) jag har bildbrist!


Puss hej // M.

Ingen rubrik.

HEJ! saknat mig?? klart att ni har! :D haha! as glad är jag! vet dock inte varför :P asså jag måste skärpa mig nu! jag har inte skrivit på typ 2 dagar nu :o vet att det inte är okej. förlåt för typ tjugoelfte gången, men det har varit en hel del läxor och och sånt och jag skulle fixa praoplats och massa, så ja.

20 dagar kvar!
Det är bara tjugo dagar kvar tills vi åker till Rhodos! ååh guud vad jag längtar asså! och det är första gången jag flyger! har aldrig flugit i hela mitt liv! så det ska bli hur underbart som helst! Och Olivia åker till Bulgarien på lördag, och jag ska klara mig en hel vecka utan henne D:

Hahaha jag fyller 16 år om 5 månader!! det känns riktigt bra kan jag säga!

Helgen:
Asså jag vet inte hur jag ska förklara helgen asså! så underbart underbar! I lördags så hade vi överraskningsfest för den bästa bästaste! och jag vet inte hur jag ska förklara, det går nog inte, vi hade det så himla roligt! Vi dansade fötterna av oss, iallafall jag... hade hur ont som helst när jag kom hem! och alla snygga danser hyllas av mig! haha Antons och Jonathans dans, den var absolut den snyggaste av alla haha!

Och igår så var jag, min syster och hennes kompis på "Jägarna 2". Den rekomenderas! men man måste se ettan för att fatta en del i tvåan :)

Bästa helgen på länge! :D
Ska titta på svenska hollywood-fruar nu. Ciao!

Puss hej // M.

Prov!

Tjena! imon är det so-prov och jag taggar riktigt rejält asså! mamma gör varma mackor så det luktar underbart i hela huset. Ne men nu så ska jag verkligen plugga! hinner inte skriva mer nu, förlåt för ålig uppdatering! riktigt dåligt av mig asså! men jag hinner inte... aja, hej svejs gullungar!

Puss hej // M.

Sjuk

Sjuk igen! fast nu är det inte så farligt att jag måste vara hemma, har as ont i halsen! tappat rösten flera gånger och hostar heeela tiden!

3 veckor och 4 dagar kvar tills vi åker till Rhodos!! åååh vad jag längtar! ska bli så himla nice asså! guud vad jag ska sola! bli brun och så, och så blir jag säkert bara solbränd som försvinner efter 2 dar -.- nej men jag har inte blivit brun alls i sommar D:

aja ska göra läxor nu.

puss hej // M.

Grattis!

Hejjsan alla glada!

Idag fyller världens bästa kompis år! Grattis sötnos, om du läser det här! <3

Tyska läxan avklarad! känns bra! vi har SO-prov på fredag så det är väl nästa grejj att plugga till!
Min so-lärare tyckte att jag hade jobbat riktigt bra med "befolkningspyramider om olika land". Det kändes riktigt bra asså!, och jag har gjort klart svenska häftet och håller på att rätta det nu! mår bra nu asså!

Ja vad händer nu då? typ duscha äta kvällsmat plugga och sova, intressant va?

Puss hej // M.

Förlååååt

Åh herregud vad segt det har varit med bloggen nu asså! shit, förlåt! men jag kom hem igår och då hann jag inte göra annat än att äta och duscha, för sen så var det läggdags, och idag har jag varit på stan med Johanna,Jonathan och Emil! det va himla mysigt! vi "fikade" lite på espresso house, eller ja jag drack varm choklad och dom andra chai latte :P fick smaka, och nej, ingenting för mig :) sen har jag köpt en blå t-shirt :) himla mysig va den! och så snygg till svarta jeans! :) känns bra asså!

ska sova nu, godnatt!
Puss hej // M.

Barnvakt

Hej! är inte hemma än, är fortfarande lite barnvakt :) så jag har inte bloggat så mycket i helgen, men jag kommer hem senare och då blir det väl lite fler inlägg, ska plugga lite med så vi får se hur det blir idag.

Nu så ska jag och Linnéa laga mat :)

Puss hej // M.

On my way!

Hej! är ska alldeles strax åka ner till stationen för att ta tåget till mullsjö :) hinner inte skriva mycket mer :P


Bytt bakrund.

Hej! har bytt bakrund, typ samma fast en grå :P den andra bara försvann och bloggen var vit. så har suttit här i nån timme och har försökt komma på hur man byter xD kan verkligen inte det där, eller jo, nu vet jag iallafall hur man byter bakrund! ;)
Puss hej // M.

Broccoli & film!

Nu blir det broccoli & Deep blue sea.
Pease out!

Fortfarande hemma..

hej! fick vara hemma idag också för att vila ut det sista, imon är jag pigg igen! :D
Har städat mitt rum nu och det kändes riktigt bra! det bästa med att städa rummet är att man byter lakan och grejjer, blir himla mysigt då och det luktar nytvättat (Y)

.

RSS 2.0